onsdag 24 oktober 2012

En mäklarhjälte!

Nu är det här nästan "old news" men denna solskenshistoria förtjänar även att omnämnas här på Mäklarvardag för det är ju inte varje dag man hör talas om en äkta hjälte!

"För några veckor sedan var en av våra mäklare, Per Sandwall i Jönköping, på väg från ett kundmöte. Från bilen ser han ett äldre par några meter längre fram. Helt plötsligt faller man
nen rakt ner i marken med huvudet före. Per hoppar ut ur bilen, undersöker mannen och konstaterar hjärtstopp. En annan förbipasserande man ringer 112 och försöker lugna mannens fru som är chockad och hysterisk. 

Per, som tidigare varit brandman, påbörjar hjärt- och lungräddning. Hjälpen ger snabbt resultat och Per känner först en svag puls och sedan hoppar hjärtat igång ordentligt. Pust! Mannen läggs under observation i stabilt sidoläge och ca 10 minuter senare kommer ambulans och tar hand om honom. 

Två veckor senare har Per en visning. Mannen och hans fru dyker upp och överraskar med blommor och tacksamma kramar. Efter 10 dagars sjukhusvistelse är mannen helt återställd förutom en del skrapmärken i ansiktet. Vi älskar lyckliga slut!"

Fantastiskt eller hur?! Vilken tur att vi på kontoren i Norra Bohuslän också har genomgått en HLR-kurs ganska nyligen för man vet ju aldrig vad som kan inträffa!


Mäklarhjälten Per Sandwall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar