fredag 10 februari 2012

Gott och blandat!

Det verkar som vi kommit in i en fredagsuppdateringsrutin här på bloggen och det blir väl lätt så att man i slutet av arbetsveckan gör en liten mental sammanfattning av veckan.
Fast lite bättre uppdateringsfrekvens får vi nog se till att åstadkomma framöver. En ouppdaterad blogg är ju ingen rolig blogg.

Så vad har då hänt i vår mäklarvardag i Lysekil den här veckan?

Vi rivstartade något otippat med att alla på kontoret fick ett sms från chefen som fastnat i hissen och SOS Alarm fick göra en utryckning för att släppa ut honom. Egentligen inget man ska skratta åt men eftersom chefen inte är klaustrofobisk så har vi ändå haft lite kul åt detta i veckan :-)

Marknaden som oftast är lite mer trögstartad här i Lysekil än övriga landet har börjat vakna till liv och vi har fyllt på vår objektslistan med en massa nya spännande hus. Kul!
Jag har också passat på att utnyttja det finfina vädret som visat sig ett par dagar till att fara runt och fota nya objekt med fantastiska utsiktlägen som redan är ute eller ska ut på marknaden inom kort.


Vi har även passat på att inviga vår nya assistent i den underbara världen av vaniljsemlor. Ett måste om man ska jobba här hos oss. Vi både firar och tröstäter semlor. Det är väl tur att vi äntligen fått ett ordentligt gym här i Lysekil :-)

Andra nyheter är att de flesta av medarbetarna på Fastighetsbyrån i Bohuslän numera, efter en gemensam drillning av ett par fd brandmän, också är certifierade inom HLR. Nu hoppas vi innerligen att vi någonsin slipper använda oss av detta men om olyckan skulle vara framme är vi förhoppningsvis lite mer redo än vi var innan.


Här på kontoret är vi glada över att fredagen också bjöd på ganska otippade avslut i inte mindre än två affärer. Ibland blir det som sagt stolpe in istället för stolpe ut och med det passar jag på att önska er en riktigt trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar