tisdag 24 januari 2012

Kick-off rapport II


Instämmer till fullo med Linda nedan, det var verkligen en hejdundrande och lyckad kick-off i fredags i bästa Fastighetsbyråanda och som lämnade lite att önska (vilket är mer än vad man kan säga om min skrala bildkavalkad men, men...;-).

Dagens program var stöpt i talkshowformat, tänk typ Nyhetsmorgon på tv 4 där det varvades intervjuer med nyhetssändningar och reportage och till och med trisskrap vilket tycker jag var ett mycket bra och väl fungerande koncept.
Temat för dagen var våra målsättningar "by the end of 2014" (du måste ha varit där för att förstå det roliga i detta :-) och olika infallsvinklar på hur denna målsättning ska nås. Inspirerande!
"Fastighetsbyråmorgon"

Vår "bloggchef" Johan körde Fastighetsbyrånytt live.


Vi fick som Linda också nämnde en otroligt berörande föreläsning av Per Holknekt. Vilket brokigt liv med höga toppar och djupa dalar den mannen levt och vilken vilja att leva han besitter. Imponerande!
Jag tror faktistk att jag måste lyssna om på hans sommarprogram i P1 från 2010.

Dagen avslutades dels med final i Fastighetsbyråns alldeles egna variant på Draknästet.
Alla inom Fastighetsbyrån uppmanades förra året att skicka in förslag på idéer som på något sätt skulle kunna hjälpa Fastighetsbyrån att nå vår vision och som faller under våra kärnvärden affärsmässig, engagerad och trovärdig. Andra kriterier var att idéerna även skulle vara applicerbara på majoriteten av kedjan och ha en tydlig kund och affärsnytta.
På kickoffen fick tre finalister presentera sina förslag och sen fick alla vi som var där rösta på det förslag som vi trodde mest på. Kul format och stort grattis till vinnarna som nu får en välförtjänt och skräddarsydd resa till Hong Kong!
Grillining av Fastighetsbyråns alldeles egna drakar!
Sist men inte minst var det också dags för traditionsenliga Fastighetsbyrån Awards där det delas ut pris i fem olika kategorier.
Årets assistent blev ju Robert på Lindas kontor i Vasastan, årets nykomling Fastighetsbyrån i Partille, årets kontor Fastighetsbyrån i Katrineholm/Flen/Vingåker, årets ledare Håkan Forslycke på Spånga/Vällingby och Hässelbykontoren och årets mäklare Pia-Lotta Svensson på Södermalmskontoret.
Lite extra roligt tycker ju jag att det var att vårt grannkontor i Strömstad/Tanum var nominerat i kategorin Årets kontor. Stort grattis till er alla!!

Kvällen bjöd ju på, som vi tidigare avslöjat, fest med Bond-tema och det var som jag misstänkte många smokings, aftonklänningar och dry martinis så det var kul att Linda och några andra hade valt en lite annorlunda approach. Tyvärr så sprang jag inte på henne för det men med 1100 deltagare från hela landet så är det ju minst sagt en hel del folk. Bättre lycka nästa gång!


Fastighetsbyrån är grym på inspirera tycker jag och vi åkte alla hem från kick-offen väldigt taggade. Nu köööööör vi så vi når vårt mål "by the end of twothousandandfourteen"!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar