torsdag 11 november 2010

Fredagsblomma


Det är något speciellt med färska blommor.

Det är många säljare som väljer att köpa en bukett blommor när det är dags för fotografering eller för visning. Lite fånigt kan det dock bli när man ibland ser objekt som är till salu och där samma blomsterkvast finns med på ALLA bilder i ALLA rum.

Hos oss och säkerligen på många andra Fastighetsbyråer runtom i Sverige, så brukar vi vid ett tillträde ge både köpare och säljare en vacker blombukett. Säljaren får den som tack för att vi fick förtroendet att ta hand om försäljningen och köparen som ett litet lycka till med nya bostaden.

Personligen har jag gjort det till en liten tradition att köpa en "fredagsblomma" vilket känns som en härlig start på helgen och som sen står där sprider glädje i vardagen nästan ända till nästa fredag.

Trevlig helg!

7 kommentarer:

  1. Vilken bra idé! Både som present till kunderna och med fredagsblomman. Våra kunder får en massa annat skoj men det kan ju vara kul att variera sig lite.

    SvaraRadera
  2. Vad kul att se dig här Åsa! Ska bli roligt att följa din blogg/ Anna i Munkedal

    SvaraRadera
  3. I Borås varierar vi oss lite, så ibland blir det blommor och ibland blir det biobiljetter. Det är alltid uppskattat vilket som.

    I veckan talade jag med en dam, i samband med att vi gjorde hennes skatteuträkning, som hade fått sin bukett att hålla sig i 3 veckor!

    Fredagsblomman är väl bäst att man köper till maken då, eller börjar han undra om man plötsligt kommer hem med blommor...

    SvaraRadera
  4. Fina blommar! Vore även kul med lite bilder på er bloggare i bloggen. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Isabella: Vad delar ni ut för "annat skoj"?

    Anna: Tack!

    Linda: Biobiljetter är ju också kul!

    Anonym: Jag hamnar sällan framför kameran då jag nästan alltid håller i den :-). Menar du bilder på oss "in action"? För annars så finns vi ju alltid på foto till höger här på bloggen.

    SvaraRadera
  6. Vilken fin gest att ge blomma till säljare/köpare! Det har jag aldrig hört innan, så bra!

    Skrattade så åt det du skriver om att man ser samma blommor i alla lägenheter/hus till salu och att de finns med i flera olika rum. Det ser så himla dumt ut!

    Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  7. Det är lite småplock av giveawaysen. Kundvagnspoletterna är populära, har haft kunder som kommit in efteråt och vill ha fler :-) Vi försöker nog sätta ihop en mix som passar varje kund, alltså inget bestämt på förhand.

    SvaraRadera